Chinese Kruiden tegen Eczemen

Veel mensen denken dat de Chinese geneeskunde ziekten geneest door het drinken van Chinese medicijnen.Het bittere afkooksel van de Chinese geneeskunde heeft in werkelijkheid een "lange nasmaak".

In feite zijn er veel manieren om ziekten te behandelen met de traditionele Chinese geneeskunde, die voornamelijk zijn onderverdeeld in oraal en uitwendig gebruik.Voor oraal gebruik is het drinken van een afkooksel uit de traditionele Chinese geneeskunde de belangrijkste manier;

Uitwendige behandeling is een onmisbare methode voor de behandeling van huidziekten, spier- en botblessures, enz. De ziekte kan zelfs volledig genezen worden door uitwendige behandeling met traditionele Chinese geneeskunde.

Vandaag zullen we het hebben over de magische externe behandelmethode van de traditionele Chinese geneeskunde.

Voor huid- en botziekten is externe behandeling effectiever

Externe behandeling van de traditionele Chinese geneeskunde heeft voornamelijk betrekking op het inwerken op de huid, meridianen en bloedvaten door de huid, waardoor het effect wordt bereikt van externe behandeling van interne ziekten en externe ziekten, waaronder medicinaal bad, begassing, begassing, warm kompres, aanbrengen, navel therapie, uitwendige pleister, medicinale moxibustie, uitwendige elixers, etc.

Onder hen kunnen veel ziekten in de dermatologie en orthopedie worden behandeld met de traditionele Chinese geneeskunde om bevredigende resultaten te bereiken. leuk vinden:

Chinese geneeskrachtige baden behandelen psoriasis, atopische dermatitis, tinea pedis, enz.;

Uitwendige toepassing van traditionele Chinese geneeskundepleisters om eczeem te behandelen, externe toepassing van traditionele Chinese geneeskunde om haaruitval te behandelen, enz.;

Uitwendig wassen met traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt om peesblessures (blessures van zacht weefsel) enz. Te behandelen.