Hwa Xin traditionele Chinese geneeskunde

Hwa xin Chinees Medical Center te Utrecht is opgericht in 2000 inmiddels bestaan we 20 jaar lang.

De Chinese geneeskunde staat vooral bekend om geneeswijzen zoals acupunctuur en massages. Wist u dat de traditionele Chinese geneeskunde veel breder is dan dat en hulp biedt bij de meest uiteenlopende klachten en gezondheidsproblemen?

Het Hwa Xin Medical Center is leider op het gebied van Chinese geneeskunde. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de traditionele Chineeskunde en over onze behandelingen en therapieën. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze praktijk in Utrecht.

Therapeut Bin Hu (Eddie)

Bin Hu is afgestudeerd aan de Universiteit voor Traditionele Chinese Medicijnen te Beijing in China. Daarnaast heeft hij de opleiding fysiotherapie gedaan in Nederland. Sinds 2013 werkt hij bij Hwa Xin Chinese Medical Center als acupuncturist en als Chinese arts. Als derde generatie acupuncturist is Bin Hu een zeer ervaren behandelaar; zowel zijn opa als zijn beide ouders zijn in de Chinese geneeskunde werkzaam (geweest).

Hij is gespecialiseerd in behandelingen tegen bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, hooikoorts, onregelmatige menstruatie, psoriasis, kaalheid, chronische eczeem, hoge bloeddruk, hyperventilatie, bronchitis, astma en burn-out. In combinatie met Chinese kruidentherapie en acupunctuur behaalt hij goede resultaten met problemen aan het zenuwstelsel. Daaronder valt tevens slapeloosheid, neurose, depressie, epilepsie, intercostale neuralgie, stress/overspannenheid en fobieën.

Uw behandeling wordt vaak vergoed!

Onze behandelcentra zijn aangesloten bij ZHONGKAB en LVNT. Mede hierdoor is het mogelijk dat behandelingen die door Hwa Xin Medical Center zijn uitgevoerd volledig of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekeraar. U krijgt na betaling direct een factuur mee die u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Lees meer over vergoedingen.

Een greep uit onze behandelingen:


Lees meer over de klachten en aandoeningen die door het Hwa Xin Medical Center behandeld worden en de wijze waarop een diagnose wordt gesteld.

Afspraak maken en meer informatie

U bent van harte welkom in één van onze vestigingen. Neem contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.