Hwa Xin traditionele Chinese geneeskunde

Hwa xin Chinees Medical Center te Utrecht is opgericht in 2000 inmiddels bestaan we 20 jaar lang.

 De Chinese geneeskunde staat vooral bekend om geneeswijzen zoals acupunctuur en massages. Wist u dat de traditionele Chinese geneeskunde veel breder is dan dat en hulp biedt bij de meest uiteenlopende klachten en gezondheidsproblemen?

Het Hwa Xin Medical Center is leider op het gebied van Chinese geneeskunde. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de traditionele Chineeskunde en over onze behandelingen en therapieën. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Deze vindt u in Utrecht en Leiden.

Uw behandeling wordt vaak vergoed!

Onze behandelcentra zijn aangesloten bij NAAVVNT, en ZHONG. Mede hierdoor is het mogelijk dat behandelingen die door Hwa Xin Medical Center zijn uitgevoerd volledig of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekeraar. U krijgt na betaling direct een factuur mee die u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Lees meer over vergoedingen.

Een greep uit onze behandelingen:


Lees meer over de klachten en aandoeningen die door het Hwa Xin Medical Center behandeld worden en de wijze waarop een diagnose wordt gesteld.

Afspraak maken en meer informatie

U bent van harte welkom in één van onze vestigingen. Neem contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.